Verhuur

Naast de aanschaf van producten is het ook mogelijk gereedschap en machines te huren.

Bij weinig gebruik kan huren van gereedschap en machines uitkomst bieden. Bij Van de Riet verhuren we professionele apparatuur voor elke klus. Denk o.a. aan houtklovers, versnipperaars, verticuteermachines, bosmaaiers en zitmaaiers. U krijgt altijd producten mee naar huis die perfect onderhouden zijn. Ook het leveren of ophalen van machines en gereedschap is geen probleem. Informeer bij vragen vooral wat er mogelijk is.

 

 

Hieronder het assortiment wat wij verhuren:

Op zoek naar een product?

Bent u op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten. Met ons uitgebreide netwerk aan inkoopkanalen is de kans groot dat wij u aan de juiste producten kunnen helpen.

Wij helpen u graag verder

Onze merken

Machines en gereedschap voor tuin en park

Robomow, Dolmar, Ariens en Etesia zijn enkele van de exclusieve merken die wij in huis hebben. En dat is niet zomaar. Onze producten selecteren we op kwaliteit en duurzaamheid, want van de aanschaf van een product hoort u lang profijt te hebben.

Bekijk producten

Gereedschap huren?

Geen behoefte aan grote investeringen, maar wel graag aan de slag met professionele gereedschappen en machines? U huurt het bij Van de Riet. Ook het leveren en ophalen is voor ons geen enkel probleem. Er is veel mogelijk, dus informeer vooral.

Meer over huren »

Demo aanvragen

Een product op het oog en benieuwd of het bij u past? Bij Van de Riet doen we niet moeilijk over het proberen van gereedschap en machines. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een demo op locatie.

Vraag naar de mogelijkheden